Skip links

Nieuw bij MixedBytes: Lastpass

Hoeveel verschillende wachtwoorden zwerven er in uw organisatie rond?

Een groot deel van alle datalekken wordt veroorzaakt door zwakke (makkelijk te raden) of opnieuw gebruikte wachtwoorden. Maar de overstap naar allemaal verschillende wachtwoorden met zwaardere complexiteitseisen maakt het niet makkelijker om deze allemaal te onthouden. Een passwordmanager biedt hier een oplossing.

Als distributeur van LastPass helpt MixedBytes u om deze passwordmanager op een goede manier binnen uw organisatie in te zetten. De wachtwoordkluis biedt een veilige plaats voor al uw wachtwoorden en met de secure password generator genereert u in een handomdraai nieuwe sterke wachtwoorden. Met de MFA (MultiFactor Authentication) en SingleSignOn opties maakt u de (met wachtwoord beveiligde) applicaties nog veiliger.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!