Skip links
Zorgeloze IT

Systeem- & netwerkbeheer, hardware en software

De IT-wereld verandert continu. En eigenlijk is het heel simpel: uw hele IT-infrastructuur (hoe groot of klein die ook mag zijn) moet gewoon werken.

Mixedbytes kan u de IT-zorgen uit handen nemen zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende diensten:

hands typing on laptop keyboard

Systeem- & netwerkbeheerdiensten

Problemen kunnen beter voorkomen worden dan dat ze opgelost moeten worden. Met de systeem- & netwerkbeheerdiensten zorgen wij dat uw omgeving in een optimaal werkende staat blijft.

 

Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt.

Hardware

Voor de continuïteit van uw bedrijf is het belangrijk dat u gebruik maakt van degelijke, stabiele systemen. MixedBytes geeft u graag advies op het gebied van hardware, zoals bijvoorbeeld computers, laptops, printers en servers. Daarnaast zijn we uiteraard ook leverancier van verschillende systemen.

 

Mocht er alsnog iets kapot gaan, dan kunt u ook bij ons terecht voor reparaties.

 

 

Software

Met alleen een laptop of computer, zo uit de doos, bent u er nog niet. U zult ongetwijfeld ook gebruik maken van verschillende softwarepakketten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Microsoft Office-pakket, een virusscanner of Creative Cloud van Adobe. Als partner van verschillende grote softwarebedrijven kunnen wij verschillende licenties leveren.

 

Nieuw bij MixedBytes is LastPass. Met deze passwordmanager worden al uw wachtwoorden veilig in een digitale kluis opgeslagen. Met de Lastpass-app, de website of de browserextensies kunnen u en uw team de wachtwoorden opslaan en raadplegen. Meer weten over Lastpass? Neem contact met ons op. We geven u graag een demo.

Microsoft-logo
lastpass logo