Skip links

IT-diensten

Geen IT-zorgen!

De IT-wereld verandert continu. En eigenlijk is het heel simpel: uw hele IT-infrastructuur (hoe groot of klein die ook mag zijn) moet gewoon werken.

Mixedbytes kan u de IT-zorgen uit handen nemen zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende diensten:

Advies en hardwarelevering

Through a unique combination of engineering, construction and design disciplines and expertise, Concor delivers world class infrastructure solutions to customers and stakeholders across a broad range of industry sectors.

Telefonie en (internet)verbindingen

Als ondernemer wilt u altijd bereikbaar zijn. Voor vaste telefonie, een telefooncentrale of mobiel/vast-integratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor zakelijke mobiele abonnementen kunt u bij ons terecht. Als partner van KPN bieden ook wij de beste deals voor ondernemers!

Systeem-/netwerkbeheer

Problemen kunnen beter voorkomen worden dan dat ze opgelost moeten worden.  Met de systeem- & netwerkbeheerdiensten zorgen wij dat uw omgeving in een optimaal werkende staat blijft. Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt.

Clouddiensten

Als partner van Microsoft en met vele jaren ervaring in Microsoft365-beheer zijn wij de aangewezen partij om u te helpen bij het klaarmaken en onderhouden van uw Microsoft365-omgevingen