Skip links
Altijd bereikbaar

Telefonie en internet van MixedBytes

Altijd bereikbaar zijn voor uw klanten. Of het gaat om telefonische bereikbaarheid op een “vast” nummer en mobiel of via de mail en het internet. U heeft een stabiele betrouwbare verbinding nodig.

 

MixedBytes biedt verschillende oplossingen op het gebied van VoIP-telefonie, zakelijke mobiele telefonie, xDSL internet en glasvezel internet.

zakelijk telefoongesprek

Vaste en mobiele telefonie

De vaste en mobiele telefoon zijn voor menig ondernemer nog steeds hét communicatiemiddel naar klanten en collega’s. In kantoor- en thuiswerksituaties bellen we steeds vaker via Microsoft Teams.

 

MixedBytes helpt ondernemers deze 2 werelden met elkaar te verbinden. Dat doen we met een telefonie-oplossing die op maat gemaakt is voor uw situatie.

 

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Vast/mobiel integraties
  • Bellen via teams
  • Keuzemenu’s en digitale telefonistes
  • Simpel beheer via een webportaal
  • … en nog veel meer

Internetverbindingen

Er zijn veel providers die internetverbindingen verkopen. MixedBytes gaat een stapje verder en denkt met u mee. We bekijken wensen en eisen die uw onderneming heeft en zorgen voor een veilige verbinding die aansluit op uw wensen.

 

Zo bieden wij het “Extra Veilig Internet” waarbij malware, phising en botnets al zoveel mogelijk weggefilterd worden.

 

Bent u afhankelijk van uw internetverbinding? Dan bieden we “Internet Backup”. Hiermee blijft u toch online, mocht uw internetverbinding er onverhoopt mee ophouden.

 

Wij leveren als partner van KPN verschillende soorten verbindingen, van adsl tot glasvezelverbindingen.

Verbindingen voor thuiswerkers

Als de COVID-19-crisis ergens voor gezorgd heeft, dan is het dat we massaal thuis zijn gaan werken.

 

Maar hoe zorgt u dat uw thuiswerkers ook veilig kunnen blijven werken? Met onze speciale thuiswerkersverbindingen in combinatie met IP-VPN zorgen we dat uw thuiswerkers op een veilige manier toegang hebben tot de IT-middelen van uw kantoor.

 

Bovendien zijn onze telefooncentrales ook ingericht zodat u overal en altijd bereikbaar kunt zijn: op het werk, thuis en onderweg.

Wilt u meer weten over onze telefonie & internetdiensten?

 

Neem contact met ons op