Skip links
Het visitekaartje van uw bedrijf

Websites, webapplicaties & hosting

Wilt u een duidelijke website en stabiele hosting? Of wilt u een een webapplicatie laten ontwikkelen? Bij MixedBytes bent u aan het juiste adres.

Van design tot bouw en van domeinnaam tot hosting. Wij helpen u hier graag mee.

mockups of a webapplication

Websites & hosting

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. De site moet er dus gelikt uitzien en goed presteren.

 

Maar met alleen een set mooie webpagina’s bent u er nog niet. Uw site moet gehost worden en er moet een domeinnaam aan gekoppeld zijn. En wellicht wilt u ook kunnen mailen vanaf dit domein.

 

Voor al uw websitezaken kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de site voor u ontwerpen en bouwen. Wij regelen de domeinnaam en hosten de website op 1 van onze stabiele, snelle servers. Bovendien kunnen wij het beheer op ons nemen, zodat uw website altijd up to date is en blijft.

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Webapplicaties

Soms heeft u net dat ene kleine onderdeeltje van dat grote, dure software pakket nodig. Of is er geen enkel software pakket wat precies aan uw wensen en verwachtingen voldoet. In dat geval kan het mogelijk interessant zijn om er een custom webapplicatie van te laten maken.

 

In een overleg bekijken we wat uw wensen zijn en hoe we dit het beste kunnen vormgeven. Vervolgens bouwen we er een applicatie van die in uw webbrowser gebruikt kan worden. MixedBytes bouwt webapplicaties op maat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek