Skip links

Nieuwe dienst: Extra veilig internet

Ransomware, malware enz kunnen bij uw bedrijf flink wat schade aanrichten.

Daarom is het nu mogelijk om de MixedBytes Internetverbindingen uit te rusten met Extra Veilig Internet. Deze dienst werkt op alle apparaten die verbonden zijn met een internetverbinding van MixedBytes. Deze dienst is geen firewall en beschermt niet tegen virussen die bijvoorbeeld via VPN of USB-stick op een apparaat terecht komen maar Extra Veilig Internet beschermt wel tegen de meeste:

 • Phishing
  Een e-mail met een foute link erin is een veelgebruikte manier om je gegevens te achterhalen of je over te halen om geld over te maken.
 • Ransomware
  Ransomware is een type malware, ofwel kwaadaardige software, die een computer blokkeert of bestanden versleutelt. Pas als je losgeld (ransom) betaalt zou je de computer of de bestanden weer kunnen gebruiken.
 • Cryptojacking
  Cryptojacking is een online bedreiging die zich op een computer of mobiel apparaat verbergt en de rekenkracht van het apparaat gebruikt om vormen van online geld, die bekend staan als cryptovaluta’s, te “delven”. Het is een dreiging die webbrowsers kan overnemen en allerlei apparaten kan binnendringen, van desktops en laptops tot smartphones en zelfs netwerkservers.
 • Malware
  Malware of “kwaadaardige software”, is een overkoepelende term die een kwaadaardig programma of code beschrijft die schadelijk zijn voor computersystemen.
 • Botnets
  Een vorm van een virus waarmee een device geïnfecteerd kan zijn. Botnets gebruiken besmette hosts om veelal kwaadwillende acties te ondernemen. Is een werkplek onderdeel van een botnet dan kan deze worden ingezet voor spam of een ddos aanval op een website zonder dat de gebruiker zich hiervan bewust is.

Met Extra Veilig Internet bent u nog veiliger via MixedBytes Internet verbonden met de rest van de wereld!